Loading...

Pedodonti Alanında Uzman Hekim Kadromuz

Dişler yalnızca ağız sağlığını değil; bütün vücut dengesini etkiler. Vücut sağlığını etkileyen diş ve ağız sağlılığı kontrollerinin çocuk yaşlarda başlaması önemlidir. Pedodonti alanında uzman ve deneyimli diş hekimlerimizin profesyonel dokunuşları sayesinde çocuk hastalarımızın yetişkinliğine kadar olan süreçte yanında oluyoruz.Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini geliştiren uzman diş hekimlerimiz günün her saatinde siz değerli hastalarımıza hizmet sunmaya devam ediyor. Son teknoloji ekipmanlarla kurulan kliniğimizde, tedaviye başlamadan önce muayene ve tetkikler ile genel bir değerlenme yapıyoruz. Sonuçların ardından tedavi sürecini belirlemek için ailelerle fikir alışverişine başlıyoruz. Hakkımızda daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçebilir, kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz. Randevunuzu oluşturarak ücretsiz ilk muayene ve röntgen fırsatından yararlanabilirsiniz.

[/vc_column]

Hakkımızda Bilgi Sahibi Olmak İçin Kliniğimizin Kapıları Sizlere Açık

Çocuk diş hekimliği alanında uzman olan doktorlarımız son teknolojik ekipmanlar kullanarak başarılı bir şekilde tedavi sürecini yönetiyor. Kişiye özel olarak planlanan tedavi aşamalarının her bir adımda değerli hastalarımıza destek oluyoruz. Büyük bir dikkat ve özveri ile her türlü pedodonti tedavisini yürüten kurumumuz, kaliteyi ve başarılı sonuçları siz değerli hastalarımıza vadediyor. Uzman doktorlarımızın yanı sıra; güler yüzlü ve yardımsever çalışanlarımız ile hastalarımızın memnuniyetini arttırıyoruz. Kliniğimiz, yüksek kaliteli tedavi anlayışını uygun fiyatlarla tek bir çatıda birleştirmeyi başarıyor. Ekonomik olan çocuk diş doktoru fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Kliniğimizde Hakkımızda Söylenenlerden Daha Fazlasını Deneyimleyin

Kliniğimizde uzman ve alanında deneyimli hekimlerimiz tarafından verilen kaliteli hizmet, her bütçeye uygun olarak planlanır. Esnek ödeme koşulları sayesinde hastalarımız ekonomik açıdan zorluk çekmeden sağlıklı dişlere sahip olabilirler. Tek yapmanız gereken; bizimle iletişime geçerek randevunuzu oluşturmak. Randevunuzu oluşturduktan sonra; ücretsiz ön muayene ve röntgen kampanyasından hemen yararlanabilirsiniz. Ön muayene ve röntgen filmlerinin ardından, uzman hekimlerimiz her hastaya uygun tedavi süreçlerini başlatır. Kliniğimizi tercih ederek siz de deneyimlerimizden kolayca faydalanabilirsiniz.

Başarı İle Tedavisi Sonlanan Hastalarımızın Hakkımızda Yaptığı Yorumlar Hastalarımızın Bizimle İlgili Referansları

Bize Hemen Ulaşarak Randevunuzu Alın Ve Ücretsiz Ön Muayene İmkanından Siz De Faydalanın

Çocuk Diş Hekimliği Alanında Sertifika ve Üyeliklerimiz Sertifika ve Üyeliklerimiz Uluslararası Kalitemizin Baş Tacıdır

Hakkımızda Merak Ettikleriniz İçin Bize Anında Ulaşabilirsiniz Formu Doldurun Ekip Arkadaşlarımız Sizi Kısa Sürede Arasın

Error: Contact form not found.